Перейти до основного вмісту

Прибрати вдома з задоволенням

Бажаєте сьогодні зайнятися прибиранням?

Необхідно, але немає бажання чи не вистачає мотивації і натхнення, щоб взятися за приведення до ладу дому? Ця стаття наповнена наміром дати вам стимул та енергію!

Варто знати: ваш дім любить вас! Полюбіть і ви його.

Кожна кімната з нетерпінням чекає поки хтось із господарів дому завітає до неї, подарує тепло своєї присутності. Якщо ви в гарному настрої, кімната наповниться вдячністю. Коли настрій негативний, кімнати поглинають погані емоції і тому частіше потребують очищення, прибирання.

Дім і кожна його кімната - близький друг, до якого ви сповнені ніжних почуттів. Відчуйте це.

Зайдіть до кімнати і подивіться на неї з любов'ю, вам захочется подбати про неї, беріться за прибирання!
Інколи слово "прибирання" викликає відчуття супротиву і небажання, в такому разі можна його не використовувати. Просто зайдіть до кімнати і починайте складати речі на місця.

Для протирання пилу знайдіть чи придбайте дуже гарну ганчірку! Щоб з радістю дивитися на неї та завжди хотіти взяти її до рук. Віник, пилосос, швабра, ганчірка для миття підлоги та миючі засоби мають вам подобатися! Тоді заняття з ними більш нагадуватиме гру ніж працю.

Миття посуду завжди одне і те ж?! Спробуйте по черзі щоразу мити його в різному взутті!
По-перше: так будуть тренуватися м'язи щоразу отримуючи інше навантаження. Завдяки цьому, ті що працювали зазвичай - матимуть відпочинок.
По-друге: з'явиться відчуття новизни.
І не забудьте обрати миючий засіб для посуду з приємним запахом, і можна два, та гарні губки. Інколи можна мити тарілки в гумових рукавичках (одноразових чи міцних), а іноді й без них.

Якщо домашньої роботи багато, одягніться зручно! І краще займатися як в спортзалі, 25 хвилин попрацювали і маєте 5 хвилин на відпочинок. В цей час подивіться вдалечінь за вікно, вдихніть свіжого повітря! Випийте освіжаючої води.

Для натхнення можна подивитися картинки чистих затишних кімнат. При перегляді фільмів звернути увагу на охайний інтер'єр. Лягаючи спати викличте відчуття задоволення - взавтра зроблю дім кращим!

І найголовніше - зверніть увагу на думки! Чим їх менше, і чим вони легші, тим більше задоволення від процесу роботи можна отримати!

За виконану роботу похваліть себе!
І ви заслуговуєте на приємний подарунок 🎁.

Приємної всім гри! Ой, прибирання :)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Смішний факт

Идём на прогулку!

Сегодня отличная погода! Прекрасный свежий воздух, но пока прохладно, солнце ещё отдыхает 😊 легкий приятный ветер. Гуляет павлин 😊 Это домашний павлин, но он убежал от хозяев в поисках пары 😊.  Яблоня зацвела 🤗 Пчелка активно работает Еще не полностью собран весь урожай лимонов, но на деревьях уже раскрываются цветы для зарождения нового 😊.

Скажите себе и почувствуйте - 😊